Klachten kenbaar maken

Sorry! Het spijt ons! Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je een klacht hebt over Military Gadgets. Dat vinden we jammer, want we doen er alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen en iedereen tevreden te houden. Helaas is dat bij jou niet gelukt, waarbij we natuurlijk allereerst onze excuses voor willen aanbieden.

Heb je ondanks onze goede zorgen toch een klacht over Military Gadgets? Laat het ons dan weten! We gaan er alles aan doen om jouw klacht op te lossen en te kijken naar een oplossing. Vergeet hierbij niet je bestelnummer en factuurnummer mee te sturen zodat wij meteen de bestelling er bij kunnen pakken. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Hoe kun je ons bereiken?
Per e-mail: info@militarygadgets.nl
Per telefoon: 013 203 20 50
Via Facebook: MilitaryGadgets.nl
Via Twitter: @MilitaryGadgets
Of je kunt het formulier onderaan deze pagina invullen.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.