Over onze merken

Military Gadgets heeft op dit moment ruim 32 merken in het assortiment. Veel merken bieden echter niet de kwaliteit die wij aan onze klanten beloven of zijn niet in lijn met de rest van ons assortiment. Daarom hebben we besloten om een groot aantal van deze merken niet meer te gaan verkopen en het assortiment van de merken die we behouden uit te gaan breiden. Zo hebben we nu een grote opruiming met kortingen tot wel 95% voor de producten van de merken die we niet meer in het assortiment opnemen. We houden nog 13 merken over welke we actief gaan voeren:

- Arktis
- Camelbak
- Camo Systems
- Highlander
- Jack Pyke
- Lowe Alpine
- Mil-Tec
- Pentagon
- Petzl
- Rubytec
- Snugpak
- Tasmanian Tiger
- Viper
- Web-Tex

Waarom deze keuze?
Deze keuze is eigenlijk gemaakt doordat wij onze klanten producten beloven met de beste kwaliteit. Helaas voldoen niet al onze huidige merken daar aan waardoor we besloten hebben veel merken uit ons assortiment te gaan schrappen. We willen dat onze klanten alleen de beste producten ontvangen van een hoge kwaliteit. Op deze manier kunnen wij deze belofte dan ook waarmaken. Ook zijn bepaalde merken niet in lijn met ons assortiment of bestaan ze niet langer waardoor wij deze niet meer in kunnen / willen kopen.

Wat gaat er veranderen aan het assortiment?
Er zullen in de loop van komende tijd vele producten verdwijnen. Van de producten die verdwijnen gaan we proberen om deze te vervangen met producten van één van bovenstaande merken. Uiteraard staan we open voor suggesties voor producten en/of merken. Daar kun je ons altijd voor contacteren.

Welk assortiment gaan wij verder voeren?
Het assortiment dat wij verder willen voeren is echt gericht op de militairen en verwante activiteiten; denk aan airsoft, hiken, beveiliging, survivalen enzovoort.