Oefening Noorwegen

Bekijk zeker de kleding van Tasmanian Tiger en Pentagon eens voor de oefening in Noorwegen. Bekijk hier de catalogus van deze merken. Stuur vervolgens een mailtje naar trade@tacticalgadgets.nl

Doordat Defensie helaas niet op tijd kleding kan leveren voor Nederlandse militairen die volgende maand meedoen aan de NAVO-oefening in Noorwegen, moeten deze militairen zelf op zoek gaan naar geschikte kleding. Doordat de temperaturen in Noorwegen kunnen dalen tot -20 graden celcius, is het belangrijk dat jij als militair op zoek gaat naar geschikte kleding. Military Gadgets kan jou hierin helpen! We hebben de catalogi van de merken die geschikte producten voor de NAVO-oefening samengebundeld zodat jij, samen met met alle andere militairen deze goed kunnen doorkijken. 

Met name Snugpak, Tasmanian Tiger en Viper zijn van perfecte kwaliteit en erg goed geschikt voor de NAVO-oefening in Noorwegen. Bekijk alle catalogi eens op onze Issuu pagina en neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bestelproces
Voor de oefening in Noorwegen kun je het beste een mailtje sturen naar trade@tacticalgadgets.nl. Op onze Issuu pagina kun je een overzicht vinden van onze beste merken. Samen kijken we naar een gunstige prijs in combinatie met een snelle levertijd. Zo zijn de producten op tijd binnen voor de oefening. De producten op deze pagina kunnen allemaal door ons geleverd worden, maar hebben we misschien niet standaard in ons assortiment. Daarom verwijzen we graag naar de catalogi voor de beste kleding voor deze NAVO-oefening. Neem gerust contact met ons op voor een offerte of meer informatie.