MILITARY GADGETS - ADVENTURE & OUTDOOR EQUIPMENT

Military Gadgets focust zich op het beste assortiment voor onder andere militairen, avonturiers, preppers en outdoor fanaten. Met merken als Tasmanian Tiger, Mil-Tec, Viper, Pentagon en Highlander ben jij er zeker van dat de producten de kwaliteit bevatten die benodigd zijn voor jouw avontuur. Of dat nou een missie is voor Defensie, of een weekendje survivallen. Met het brede assortiment van Military Gadgets is er voor elk avontuur de geschikte uitrusting. Ook is het mogelijk om met Military Gadgets een pakket op maat te maken. Door middel van een persoonlijke afspraak bekijken we welke uitrusting benodigd is, en met welk doel het wordt ingezet. Op deze manier ben jij verzekerd van een perfect aansluitende uitrusting bij jouw avontuur.

ONZE KLANTEN

Military Gadgets heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als betrouwbaar, kundig en flexibel. Zo denken we mee met de klanten en komen met voorstellen. Onder andere door deze aanpak hebben we al veel bedrijven en overheidsinstanties als de Nationale Politie, Federale Politie Belgie, Koninklijke Militaire Academie en de onderdelen van Defensie mogen verwelkomen.

 

WIE ZIJN WE

Military Gadgets is een webwinkel die zich richt op de verkoop van militaire- en outdoor artikelen. Deze webwinkel onderscheidt zich, door een specifiek assortiment aan te bieden, dat volledig gericht is op militairen. Moest een militair vroeger nog langdurig zoeken naar voor hem interessante producten op verschillende outdoor- en survivalsites, nu kan hij voor al zijn wensen terecht op www.militarygadgets.nl

Niet alleen militairen kunnen bij ons terecht, ook survivalaars, outdoor fanatiekelingen of avonturiers vinden bij ons een passend assortiment.

WAT DOEN WE

Om het voor klanten zo eenvoudig mogelijk te maken om de juiste producten voor de juiste prijs te vinden heeft Military Gadgets een kritische voorselectie gemaakt. Alle aangeboden producten zijn voorzien van een duidelijke omschrijving en worden vergeleken met soortgelijke producten. Military Gadgets koopt zijn producten uitsluitend bij gerenommeerde bedrijven waardoor garantie gewaarborgd is. Daarnaast wordt er mede door onze aantrekkelijke verzendregeling altijd een scherpe prijs geboden.

WAAR STAAN WE VOOR

Betalingen worden uitgevoerd middels Creditcard, iDeal of PayPal. Artikelen op voorraad worden binnen 5 werk dagen geleverd.
Professionaliteit; na een kritische voorselectie wordt alleen bij gerenommeerde leveranciers ingekocht.
Gemak; een overzichtelijke presentatie van het aanbod in combinatie met handige en snelle betaalmethoden maakt de webwinkel zeer gebruiksvriendelijk.
Goede prijs-kwaliteitverhouding; door scherpe inkoop in combinatie met een gunstige verzendregeling en een kritische voorselectie van de artikelen wordt deze gewaarborgd.

 

Military Gadgets

E-mail: info@militarygadgets.nl
Telefoon: 013 203 20 50

KvK: 58895647
IBAN: NL38KNAB0206175728
BTW nr: NL853227767B01

Vestigingsadres

Military Gadgets
Sint Corneliusstraat 3
5017 AZ Tilburg
Nederland
Geen bezoekadres!

Correspondentie / retouradres

Military Gadgets
Taalstraat 44
5261 BG Vught
Nederland
Geen bezoekadres!

Bestellingen afhalen op afspraak

Military Gadgets
Kempenlandstraat 15 (unit T+U)
5262 GK Vught
Nederland

Webwinkel Keurmerk