Outdoor & Tactical Equipment

Voor militairen, avonturiers, preppers en outdoor fanaten

Military Gadgets focust zich op het beste assortiment voor onder andere militairen, avonturiers, preppers en outdoor fanaten. Met merken als Tasmanian Tiger, Mil-Tec, Viper, Pentagon en Snugpak ben jij er zeker van dat de producten de kwaliteit bevatten die benodigd zijn voor jouw avontuur. Of dat nou een missie is voor Defensie of een weekendje survivallen. Met het brede assortiment van Military Gadgets is er voor elk avontuur de geschikte uitrusting. Ook is het mogelijk om met Military Gadgets een pakket op maat te maken. Door middel van een persoonlijke afspraak bekijken we welke uitrusting benodigd is, en met welk doel het wordt ingezet. Op deze manier ben jij verzekerd van een perfect aansluitende uitrusting bij jouw avontuur.

Military Gadgets heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als betrouwbaar, kundig en flexibel. Zo denken we mee met de klanten en komen met voorstellen. Onder andere door deze aanpak hebben we al veel bedrijven en overheidsinstanties als de Nationale Politie, Federale Politie Belgie, Koninklijke Militaire Academie en de onderdelen van Defensie mogen verwelkomen.

Wie zijn we

Military Gadgets is onderdeel van Tactical Gadgets. Onder Tactical Gadgets vallen een aantal webshops die worden geëxploiteerd door Icetex Ecommerce. Military Gadgets is een webwinkel die zich richt op de verkoop van militaire artikelen. Deze webwinkel onderscheidt zich door een specifiek assortiment aan te bieden, dat volledig gericht is op militairen. Van kleding tot holsters, alles voor jouw tactische avontuur is te vinden op Military Gadgets.

Op afspraak is ons magazijn te bezoeken voor het ophalen van bestellingen of voor het bekijken van producten voordat je iets wilt bestellen. Ook kunnen we dan kennis maken of het assortiment eens doorlopen. Ga je bijvoorbeeld op een groot avontuur? Kom dan eens langs en laat je adviseren voor de producten!

Niet alleen militairen kunnen op Military Gadgets terecht. Ook survival- en outdoor fanatiekelingen of avonturiers vinden bij ons een passend assortiment.

Wat doen we

Om het voor klanten zo eenvoudig mogelijk te maken om de juiste producten voor de juiste prijs te vinden heeft Military Gadgets een kritische voorselectie gemaakt. Alle aangeboden producten zijn voorzien van een duidelijke omschrijving en worden vergeleken met soortgelijke producten. Military Gadgets koopt zijn producten uitsluitend bij gerenommeerde bedrijven waardoor garantie gewaarborgd is.

Wanneer een product niet op voorraad is, kan deze snel en eenvoudig worden besteld bij ons. Ook wanneer er producten niet standaard in ons assortiment zitten, maar wel kunnen worden geleverd door het merk, zijn deze producten via ons te bestellen. Alle producten in de catalogi van onze merken zijn bij ons te verkrijgen. Daarnaast richten we ons erg op prijs/kwaliteit. We bieden alleen de beste producten aan, tegen een goede prijs.

Bedrijfsstructuur

Webshops: Tactical Gadgets
Specialist shop: Military Gadgets

Military Gadgets

E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0)6 28 60 63 31

KvK: 83379657
IBAN: NL16 BUNQ 2042 1446 57
BTW nr: NL858821576B01

Correspondentie / retouradres

Military Gadgets
Kerkenbos 1226b
6546 BE Nijmegen
Nederland
Geen bezoekadres!

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen