Outdoor & Tactical Equipment

Voor militairen, avonturiers, preppers en outdoor fanaten


Military Gadgets focust zich op het beste assortiment voor onder andere militairen, avonturiers, preppers en outdoor fanaten. Met merken als Tasmanian Tiger, Mil-Tec, Viper, Pentagon en Snugpak ben jij er zeker van dat de producten de kwaliteit bevatten die benodigd zijn voor jouw avontuur. Of dat nou een missie is voor Defensie of een weekendje survivallen. Met het brede assortiment van Military Gadgets is er voor elk avontuur de geschikte uitrusting. Ook is het mogelijk om met Military Gadgets een pakket op maat te maken. Door middel van een persoonlijke afspraak bekijken we welke uitrusting benodigd is, en met welk doel het wordt ingezet. Op deze manier ben jij verzekerd van een perfect aansluitende uitrusting bij jouw avontuur.

Military Gadgets heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als betrouwbaar, kundig en flexibel. Zo denken we mee met de klanten en komen met voorstellen. Onder andere door deze aanpak hebben we al veel bedrijven en overheidsinstanties als de Nationale Politie, Federale Politie Belgie, Koninklijke Militaire Academie en de onderdelen van Defensie mogen verwelkomen.

Wie zijn we

Military Gadgets is onderdeel van Tactical Gadgets. Onder Tactical Gadgets vallen een aantal webshops die worden geëxploiteerd door Icetex Ecommerce. Military Gadgets is een webwinkel die zich richt op de verkoop van militaire artikelen. Deze webwinkel onderscheidt zich door een specifiek assortiment aan te bieden, dat volledig gericht is op militairen. Van kleding tot holsters, alles voor jouw tactische avontuur is te vinden op Military Gadgets.

Op afspraak is ons magazijn te bezoeken voor het ophalen van bestellingen of voor het bekijken van producten voordat je iets wilt bestellen. Ook kunnen we dan kennis maken of het assortiment eens doorlopen. Ga je bijvoorbeeld op een groot avontuur? Kom dan eens langs en laat je adviseren voor de producten!

Niet alleen militairen kunnen op Military Gadgets terecht. Ook survival- en outdoor fanatiekelingen of avonturiers vinden bij ons een passend assortiment.

Wat doen we

Om het voor klanten zo eenvoudig mogelijk te maken om de juiste producten voor de juiste prijs te vinden heeft Military Gadgets een kritische voorselectie gemaakt. Alle aangeboden producten zijn voorzien van een duidelijke omschrijving en worden vergeleken met soortgelijke producten. Military Gadgets koopt zijn producten uitsluitend bij gerenommeerde bedrijven waardoor garantie gewaarborgd is.

Wanneer een product niet op voorraad is, kan deze snel en eenvoudig worden besteld bij ons. Ook wanneer er producten niet standaard in ons assortiment zitten, maar wel kunnen worden geleverd door het merk, zijn deze producten via ons te bestellen. Alle producten in de catalogi van onze merken zijn bij ons te verkrijgen. Daarnaast richten we ons erg op prijs/kwaliteit. We bieden alleen de beste producten aan, tegen een goede prijs.

Bedrijfsstructuur

Bedrijfsnaam: Icetex Ecommerce
Webshops: Tactical Gadgets
Specialist shop: Military Gadgets

Exploitatie door Icetex Ecommerce

Military Gadgets

E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0)73 203 2700

KvK: 53116488
IBAN: NL41 KNAB 0207 8753 08
BTW nr: NL002340141B26

Correspondentie / retouradres

Military Gadgets
Taalstraat 44
5261 BG Vught
Nederland
Geen bezoekadres!

Bestellingen afhalen op afspraak

Tactical Gadgets
Kempenlandstraat 15 (unit T+U)
5262 GK Vught
Nederland
Enkel op afspraak!

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen